Renovatie

Dagelijks gebruik van gebouwen en woningen laat na verloop van tijd zijn sporen na, ondanks het jaarlijks onderhoud dat aan een object gepleegd wordt. Gebouwen en woningen staan immers ook onder invloed van slijtage. Op een zeker moment is het noodzakelijk dat een grondige renovatie plaats vindt. Uw woonhuis of bedrijfspand wordt verbeterd zodat het weer voldoet aan de huidige maatstaven.

Renovatie vraagt een bijzondere aanpak. Woningen blijven vaak bewoond. Als aannemer moet je creatief zijn en oplossingen aandragen om overlast tot een minimum te beperken.

Wij staan u graag met raad en daad bij met onze ervaring op het gebied van woning- en gebouwrenovaties.

In 2014 hebben wij rijksmonument Cinecitta in Tilburg vakkundig gerenoveerd en gerestaureerd.

Cinecitta was in 2015 is één van de vier genomineerden voor de NRP Gulden Feniks in de categorie Renovatie (dé prijs ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande omgeving)

“Dit buitengewone sympathieke hartwerk van de initiatiefnemer wens je elke stad toe. Het nieuwe leven van Cinecitta kan de stad versterken.”

De stad Tilburg mag trots zijn op dit prachtige monumentale bouwwerk, zoals wij trots zijn dit schitterende project als bouwkundig aannemer te hebben opgeleverd.

www.cinecitta.nl

Klik hieronder voor link naar:

Publicatie Jaarboek NRP Gulden Feniks 2015